نمای ساختمان نیز یکی دیگر از مواردی است که در لحظه اول به چشم همکاران و مشتریان میآید. بنابراین با نمای اداری ویژه و منحصربهفرد میتوان اعتبار، جایگاه و منزلت بالای سازمان را نمایش داد. در آخر باید افزود که باتوجهبه اینکه نیازها و سلایق مختلف در طراحی دکوراسیون فضای اداری دخیل است، بهتر است پلان فضای اداری طوری طراحی گردد که بتوان در آینده در آن تغییراتی را اعمال نمود. تفاوت ساختمان اداری و واحد اداری هم بهاندازهای اهمیت دارد که تنها با کمک گرفتن از خبرگان این بخش میتوان به توزیع مناسب فضای داخلی و کلی یک ساختمان اداری اقدام نمود. همچنین در طراحی پلان ساختمان اداری بهتر است واحدهای مختلف طوری چیده شوند که همگی به یک اندازه از نور طبیعی بهره ببرند. در پارتیشن بندی یک فضای فلت هم باید به این نکته توجه نمود زیرا پارتیشنها ممکن است موجب شوند بخشی از واحد اداری از نور طبیعی محروم گردد.
از نظر شرکت بازسازی و طراحی ساختمان ها چه یک خانه، یک دفتر بزرگ یا یک ساختمان اداری، هر سازه ای باید به خوبی طراحی شود. برای ساختن ساختمان معقولی که هدف آن را مشخص می کند، نیاز به خلاقیت یک متخصص طراحی داخلی و تزیینات تجاری دارد. روزهای گرم تابستان و روشن کردن بی امان سیستم های سرمایشی در محیط کار اجتناب ناپذیر است. اما به تازگی طراحان با پیاده سازی روش هایی خاص در طراحی نمای ساختمان اداری توانسته اند مصرف انرژی را بهینه سازی کنند. استفاده از متریال هایی که موجب حفظ ظرفیت دمایی و عدم هدر رفت گرما و سرما در روزهای مختلف سال می شود از جمله اقدامات طراحان در این راستا است.
بازسازی ساختمان اداری در تهران به چه منظور انجام می گیرد؟
پوسته دوم حدود ۷۰ سانتیمتر از پوسته اول فاصله دارد که بدین صورت فضایی برای حرکت در دور ساختمان جهت نگهداری و تعمیرات ساختمان و هم چنین قرارگیری گلدانهای همیشه سبز فراهم شده است. در محل قرارگیری گلدانها ، پوسته آلومینیومی گشایش یافته و بدین صورت علاوه بر ایجاد هارمونی زیبا در طراحی نما، چشم اندازی مناسب را نیز از درون فضاهای اداری فراهم می سازد. طراحی پلان ساختمان اداری باید منطقی و کاربردی باشد و باید یک فضای کافی برای ملاقاتهای خصوصی، دفتر مدیریت، آشپزخانه در سایز مناسب یا غذاخوری بهعلاوه محلی برای نشستن منشی یا یک لابی برای انتظار، اختصاص یابد. هدف از طراحی داخلی واحد اداری تنها برای زیبایی محیط نیست، بلکه توجه به فضاها و عملکردهای ضروری یک ساختمان اداری و تامین نیازهای کارفرما نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. امروزه، قوانینی در رابطه با ساختمانهای اداری استاندارد وضع شده است.
- اصول طراحی یک ساختمان سبزی برای ساختمان ها تفاوت زیادی با هم نداشته اند.
- سیستم باز اداری به فضاهایی گفته میشود که به وسیلهی جداکنندههای سبک از هم یکدیگر شدهاند.
- شیشه با وجود استفاده مکرر در نمای ساختمانهای اداری و تجاری همچنان محبوبیت خود را از دست نداده است، زیرا تنوع در اجرای آن با توجه به طرح و رنگ شیشه، ابعاد آن و نورپردازی که بر روی ساختمان انجام میشود، زیاد است.
- در پاره ای از موارد کارفرمایان توان پرداخت هزینه های بالا برای طراحی نما را ندارد و یا تمایلی به این موضوع ندارند.
در ادامه به چند نکته درباره اصول طراحی پلان مجله خبری معماری و ساختمان اشاره خواهیم کرد. چشمنوازترین تزئینات نمای اداری هم با غروب آفتاب و تاریکی شب به چشم نمیآيد؛ مگر اینکه با نورپردازی صحیح و منطبق بر تکنیکهای مدرن جلوهگر شود. در سبک مدرن از نورپردازی به شیوه مدرن برای نورپردازی نمای ساختمان استفاده میشود. نورپردازی بر روی نما با رقص نور و یا ایجاد بارقههای باریک و ملایمی از نور سفید یا رنگی ایجاد میشود. در میان ساختمانهای مختلف، انواع اداری و تجاری بیش از سایر ساختمانها از نورپردازی نما استقبال کردهاند.
گچ کاری خلاقانه و تزئینی خانه
در تصویری که در ادامه مشاهده میکنید میتوانید ابعاد قفسه بندی را مشاهده نمایید. فضای داخلی واحدهای اداری به صورت یکپارچه و باز طراحی شدهاند تا حداکثر انعطاف پذیری برای بهره بردار فراهم شود. میزان روشنایی این فضاها با نرم افزارهای انرژی تحلیل و طراحی شده تا ترکیبی از نورهای خطی و نقطهای به فراخور نیاز پدید آید.
از این روی در طراحی پوسته اول از سیستم curtain wall استفاده شده است تا بدین صورت از سنگینی نما کاسته شده و نمایی یکپارچه ایجاد گردد. پوسته دوم که متشکل از پروفیلهای آلومینیومی افقی است، در واقع لباسی زیبا برای ساختمان است که علاوه بر تعریف ترکیب نما ساختمان، با کنترل نور ورودی به عنوان یک محافظ عمل کرده و از فضاهای داخلی در مقابل نور و گرما محافظت می کند. کارفرمایان باید به این نکته توجه داشته باشند که محیط کار باید جذاب باشد تا باعث ترغیب و تشویق کارمندان شود که در نهایت خروجی کار با کیفیت بالاتری به دست مشتریان آن کسب و کار برسد.
دانشجویان پر انرژی بوده، کیفیت کاری کارکنان آکادمیک بالا رفته و در مجموع کیفیت و بازدهی بالا را ناشی می شود. ساختمان های اکوتک برای دستیابی به محیطی سازگار و پایدار به منظور هماهنگ سازی اکولوژی و تکنولوژی پا به عرصه ی ظهور گذاشته اند. طراحی دقیق معماری، انتخاب مصالح مناسب، استفاده از سیستم های پیشرفته ی الکترونیکی و فناوری های نوین در ساخت وساز از ویژگی های چنین ساختمان هایی است.