بهتر است در ابتدای کار و قبل از هر اقدامی مجوزهای لازم را کسب کرده باشید. اگر از آن دسته افرادی هستید که نمی دانید برای انجام بازسازی ساختمان اداری باید چه مجوزی داشته باشید و برای کسب آن چه مراحلی را طی کنید. ابتدا اجازه دهید که مراحل بازسازی را از نظر قانونی برای شما تعریف کنیم. بازسازی بنا به منظور مقاوم سازی با تعمیرات و مرمت سازی جزئی و کلی به همراه بوده و در پی آن عمر مفید ساختمان نسبت به قبل تا حد زیادی افزایش خواهد یافت. بازسازی ساختمان اداری ممکن است با حذف و یا جابجایی دیوارها و یا تغییر شکل اتاق ها و خلاصه هر گونه تغییر به همراه باشد. بازسازی ساختمان اداری در تهران و همه جای دنیا معمولا شامل دو مرحله زیر می باشد که هر مرحله باید طبق شرایط و ضوابط حاکمه اجرا شود.
معمار با طراحی ویژه و استفاده از رنگی منحصر به فرد، اشکال هندسی، زاویه دادن به قطعات تشکیلدهنده نما، متریال منعکسکننده نور و ورودی زیبا با الهام از طبیعت و صخرهها، نمای اداری خاص و زیبایی خلق کرده است. به طور کلی توصیه می شود عرض مطلوب یک ساختمان توسط فاصله ای که از طریق آن نور طبیعی به داخل ساختمان نفوذ می کند، مشخص شود. این فاصله معمولا بین ۵ تا ۷/۵ متر (یا ارتفاع کف تا سقف ۲ تا ۲/۵ متر) است . یک ساختمان با دو فضای کار در هر طرف و مسیر گردش مرکزی دارای عمق ۱۵ تا ۱۸ متر است. در تصویر زیر چند نمونه از پلان با عمق های مختلف نشان داده شده است.
آموزش معماری، فنی و اجرایی
مرز زمین پروژه به گونه ای تقسیم بندی شده که محور غربی ساختمان می بایست طبق قوانین و مقررات شهرداری طراحی شود و چون زمین ساختمان دارای یک پخ شدگی 45 درجه بوده، جلوی ضلع شرقی 10 متر پیش آمدگی داشته است. با همکاری بهترین مهندسان و معماران با بهره گیری از دانش روز خلاقیت و نوآوری منطبق با استاندارد های روز دنیا در زمینه طراحی و اجرای نما های مدرن بازسازی و طراحی داخلی پروژه های مسکونی تجاری اداری فعالیت می کند. یک از مهمترین دغدغه های مدیران ادارات، عدم روحیه ی بالای کارمندان است. شرکت های طراحی داخلی اداری می توانند برای ایجاد نشاط در فضای داخلی، از رنگ های ملایم و پر انرژی و الهام دهنده ها استفاده کنند. بازسازی ساختمان اداری در تهران به دلیل قدیمی بودن بافت ساختمان های اداری این کلان شهر از مباحث مهمی است که باید همواره مورد توجه دولتمردان و صاحبان مراکز اداری باشد.
خب شاید شما هم تصور کنید که نمای ساختمان اداری مشابه نمای ساختمان مسکونی است و تنها تفاوت آن کاربری داخل واحدهای مسکونی است که به اداری تغییر پیدا میکند. در ساختمان های اداری به محض تاریک شدن هوا بایستی نورمخفی های نما روشن شوند. این نورپردازی نباید به گونه ای باشد که ساختمان را بی روح و کسالت بار نشان دهد و از طرفی هم نباید به گونه ای باشد که رنگ های تند و زننده در آن به کار رفته باشد تا چشم عابران را اذیت کند. نورپردازی در نمای ساختمان اداری باید یک نورپردازی حرفه ای و استاندارد باشد تا علاوه بر ایجاد جلوه ای زیبا و پویا، موجب درخشش هرچه بیشتر نمای ساختمان و شیک به نظر رسیدن آن شود.
- به عنوان مثال اگر یک ساختمان اداری مربوط به کسب و کارهای حوزه ی معماری می شود بهتر است یک المان خاص که مرتبط با این حرفه می باشد در نما به نمایش درآید.
- همچنین داشتن چند وسیله ورزشی یا یک سالن مجهز ورزشی که کارمندان بتوانند ساعاتی از روز را به ورزش کردن بپردازند نیز ایده بسیار خوبی است.
- در طراحی ساختمان های اداری نمای ساختمان اداری بهتر است با توجه به اقلیم، مصالح در دسترس، امکانات ساخت و فرهنگ هر منطقه طراحی شود.
- سایر ویژگی های معماری فضای اداری مدرن عبارتند از نور طبیعی، آب، دید و منظر به طبیعت و مصالح طبیعی.
- این فواید و خطرات چه سازنده ساختمان سبز از بخش خصوصی باشد و چه از بخش دولتی قابل استعمال می باشد.
یکی از متداولترین و مقاومترین متریالهای مورد استفاده در نمای اداری، فلز در کنار سنگ و آجر و یا فلز و سنگ است. البته استفاده از بتن نما و دیوار پیش ساخته بتنی در کنار عناصر و المانهای فلزی در بسیاری از موارد طراحی شده نمای اداری قابل مشاهده است. نمای اداری با طرحهای گوناگونی با استفاده از متریال مختلف قابل اجرا است. سنگ، شیشه، فلز و ترکیب این متریالها با یکدیگر از متداولترین متریالهای نمای اداری ساختمان هستند. در فضای ساختمان های اداری کتابخانه و مرکز اسناد برای امور تحقیقاتی به منزله سیستم مغزی آن است که می تواند به صورت مرکز اطلاعات و ذخیره سازی الکترونیکی نیز باشد. سیستم باز اداری به فضاهایی اطلاق می شود که توسط جداکننده های سبک از هم تفکیک شده اند.
چگونه ساختوساز را شروع کنیم؟ برآورد هزینه ساخت با متری چند
از ما به شما نصیحت که هیچ گاه طراحی نمای مناسب مجله خبری معماری و ساختمان خود را فراموش نکنید و آن را به دست هر کسی نسپارید. شاید شما هم شنیده باشید که یک ساختمان اداری بدون طراحی نمایی را اجرا کرده و برحسب اتفاق نمای زیبایی هم ار آب درآمده است. همانطور که می دانید از اوایل ظهور کسب و کارهای سازمان یافته در سراسر دنیا ساختمانهایی با عنوان ساختمان اداری ساخته شده تا این کسب و کارها بتوانند به راحتی فعالیت داشته باشند. چنانچه کیفیت و بازدهی کاری کارکنان یک ساختمان سبز اداری به دلیل سطح روحی و احساس تندرستی بالای ناشی از محیط کاری معتدل، به مراتب افزون بر یک ساختمان اداری معمولی است. درک ضرورت لزوم داشتن یک ساختمان اداری سبز نیازمند بررسی مزیت های محیطی، اقتصادی، جنبه های اجتماعی و روانشناسی است. در اینجا ایجاد یک پوسته خارجی بر روی ساختمان که نمای آن را ویژه ساخته، با استفاده از متریال فلزی انجام شده است.
نورپردازی ساختمان اداری مهمترین اصلی ست که می تواند این پویایی را به طور واضح نشان دهد. تحقیقات نشان داده است که کارکنان در محیط های نوآورانه و مبتکرانه می توانند بهره وری بیشتری داشته باشند. اما ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که نمای ساختمان اداری چه ارتباطی می تواند با فضای داخلی ساختمان و بهره وری کارکنان داشته باشد؟! یکی از زیباترین و لوکسترین نماها برای ساختمانهای تجاری و اداری، نمای سنگی است. از سنگ تراورتن، کوارتز و مرمر برای طراحی نمای اداری باشکوه استفاده میشود. سنگ به دلیل پایداری بالا، مقاومت و زیبایی بینظیرش ظاهری شیک و لوکس به ساختمان میبخشد.